top of page

На о.Св. Анастасия

Updated: Jun 10

С радост и вълнение искам да ви разкажа за едно от най-невероятните сватбени преживявания, които имах честта да заснема на остров св. Анастасия. Това място, изпълнено с магия и мистерия, се превърна в декор на едно незабравимо събитие, което остави дълбок отпечатък в сърцето ми.

Пътешествието ми започна с катамаран, разсичащ морските вълни. Делфините, които играеха пред носът му, добавиха нотка на вълшебство към нашето приключение. Когато пристигнах на острова, ме посрещнаха не само младоженците, но и загадъчната атмосфера на това уникално място.

Срещата с младоженците беше незабравима. Те бяха обградени от прекрасна декорация,дело на момичетата от @Цветя От Даниел Лд, която сякаш излезе от приказка. Булката беше доведена до арката под звуците на кавала, изпълнявани от кумът – един магичен момент, който вдъхнови всеки присъстващ. Техният граждански ритуал беше толкова красив, че вдъхновението ме обзе напълно и ме накара да се раздам на 100%, за да уловя всяка магична секунда.

Островът не е голям, но е изпълнен с чудеса. В същия момент там се снимаше и клип с Папи Ханс, което наложи да съобразя моите снимки с тяхната снимачна площадка. Ако внимателно разгледате кадрите, ще видите и тяхното присъствие – едно интересно съвпадение, което направи деня още по-специален.

Докато слънцето грееше ярко и всички очаквахме залеза, небето изведнъж се обви в черни, буреносни облаци. В далечината се виждаше как бурята се надига, непредсказуема и силна. За да избегнем блокирането на острова, трябваше да тръгнем веднага с моторницата на управителя Павлин Димитров. Той ми довери управлението й, и това беше истинска чест и вълнуващо преживяване – да се върна до вълнолома на Бургаското пристанище, борейки се с вълните и вятъра.

Тази сватба беше много повече от просто работа – беше приключение, изпълнено с емоции, вдъхновение и красиви моменти. Благодарна съм на младоженците за възможността да бъда част от техния специален ден. Всяка секунда от това невероятно преживяване си струваше и аз съм щастлива, че мога да споделя с вас тези спомени чрез моите снимки.
Comments


bottom of page