top of page

Зимата е за двама

Свещи с аромат на канела в комбинация с червено вино... Любим филм и гушкане под одеяло 2 на 3 метра... Любов на фона на горяща камина?

Не, няма да говоря за тези неща, те са ясни. Но са и преходни. Лесно е да обичаш, когато ти е топло.

През зимата важи една друга романтика. Такава, каквато не се вижда в романтичните комедии и за каквато не можеш да прочетеш в женските романи. Но именно тя е по-дълбока и има много повече сила от розовите листенца по леглото и плюшените мечета.

Ще я откриеш в малките и на пръв поглед обикновени неща.

Те обаче имат скрита сила: да казват „Обичам те“, без да се налага любимия ти да го изрича. Ще го усетиш, когато той те държи за ръка, за да не се пребиеш на леда, но с радост ще те овъргаля в снега и ще те намокри хубавичко. Когато ти даде шала си, за да не ти е студено. Когато погледне зачервения ти нос и ще отбележи, че си най-красивата на света. Когато ти помага да изчистиш снега от колата си или го прави вместо теб, за да не мръзнеш.

Именно в тези моменти разбираш колко е хубаво да е зима. И колко е хубаво да споделиш зимата с някого. Не само онези, романтичните, а и тези, в които не ви е много романтично, но пък

фактът, че сте заедно, ви сгрява по един особено приятен начин...Recent Posts

See All

Comments


bottom of page